Waarom sponsor worden?

Golf is een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De Nederlandse Golf Federatie staat samen met voetbal en tennis in de top drie van de grootste sportbonden van Nederland. Golf is van oudsher populair bij het bedrijfsleven, ook in Zuid-Limburg.

Golfclub Brunssummerheide trekt niet alleen leden en greenfeespelers uit de regio, uit heel Nederland zie je met grote regelmaat golfers een bezoek brengen aan onze prachtige en uitdagende baan. Ook vanuit de grensstreek zien we steeds vaker greenfeespelers naar Golfclub Brunssummerheide komen.

Door sponsor te worden van Golfclub Brunssummerheide krijgt u toegang tot een interessant netwerk van bedrijven in de Euregio en vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf. Door sponsor te worden van Golfclub Brunssummerheide geeft u bovendien verder invulling aan het imago van uw bedrijf. Bezoekers van de club zullen een positieve associatie hebben met uw bedrijf omdat u ook hun hobby (golf) ondersteunt.

Daarnaast staat golf synoniem voor passie, beleving, actief buiten zijn, kwaliteit, samenwerking en competitie. Thema’s die ongetwijfeld ook goed bij uw bedrijf passen. Het voordeel van golf is dat het door veel mensen een lange periode in het leven en op verschillende niveaus beoefend kan worden. Het spelen van 9 of 18 holes biedt contactmogelijkheden in een sportieve en vriendschappelijke ambiance. Hierdoor biedt golfsponsoring volop mogelijkheden voor relatiemarketing-activiteiten.

Sponsorpakketten

Sponsors

Aquina makelaarsArboBarion-Basten-SchiffersBeesten van BrunssumBoostenBRBCollé rental & salesDaily Fresh FoodE.T.I. KontaktEgolf4UEtesianGolf AthleticHeinekenHeuts assurantiënHIT online shopsHM EventcompanyHotel CristalHotel GanischgerhofHS-regio Wirtschaftsprüfung GmbHKarnevalswiertsKasteel TerwormKembitKeukenzinnigKicken designL'OrtyeLens W&SMart Beckers BeheerNarinxRitzenPlum InfraPrintsupportRabobankRoland OostwegelRopeSchleypenSlijterij & Wijnhandel VinitorWiertz CompanyWildpark GangeltWoonpleinZiektefonds NLZuid RecruitersZuidervaart notarissen

User:
Password: