Actuele stand van zaken Afterwork

Berichtten wij jullie nog enkele dagen geleden dat AFTERWORK voorlopig niet van start zou gaan, heden kunnen wij jullie meedelen dat wij gisteren zaterdag 27 juni, alsnog toestemming hebben gekregen voor een gunstart. Er kan dus weer ingeschreven worden voor onze wekelijkse wedstrijden die vanaf donderdag 9 juli weer plaats zullen gaan vinden. Het spreekt voor zich dat we de (inmiddels overbekende) Coronaregels in acht moeten nemen. Nadere aanvullende instructies hieromtrent zullen volgen. Wij hopen vele  AFTERWORK vrienden weer eindelijk te mogen begroeten.

Lilian van Wersch
Voorzitter commissie AFTERWORK

Afterwork-commissie
Deze commissie organiseert wedstrijden speciaal bedoeld voor leden die overdag geen tijd hebben i.v.m. werkzaamheden of andere verplichtingen. De wedstrijden worden gespeeld over 9 holes. De nadruk ligt op competitieve gezelligheid, waarbij wekelijks verschillende spelvormen gekozen worden. Gedurende de zomertijd worden de wedstrijden gespeeld op donderdagavond. De wedstrijden starten om 18:00 uur met een gunstart. Na afloop is er een gezellige nazit met prijsuitreiking in het clubhuis. Minimaal hcp 36 verplicht.

• Share this post!

Joris Strolenberg