2 Marshalls gezocht!

De rol van de marshals in Brunssum ziet er vanaf dit jaar anders uit in Brunssum. De nadruk komt nog meer te liggen op gastheerschap en het begeleiden van een soepele doorstroming in de baan. Dat betekent dat de marshals zich vooral begeven bij of rond de tee’s van hole 1. We zoeken nog 2 golfers die het leuk zouden vinden om in ruil voor hun speelrecht marshal te worden dit jaar!

Wat doe je als Marshall?
De marshal is zowel voor gastspelers als voor eigen leden in eerste instantie vooral een goed gastheer. Hij heet gastspelers welkom, vertelt indien van toepassing, nog enkele bijzonderheden over de baan (werkzaamheden etc.) en ziet erop toe dat op de juiste tijd van de juiste tee wordt gespeeld met de juiste reservering (9 of 18 holes)

Daarnaast zal de marshal eventuele vragen of voorkomende problemen naar eigen goeddunken oplossen. De marshal heeft de beschikking over een lijst waarop de actuele reserveringen zichtbaar zijn en weet precies wie hij/zij op welk moment op welke tee voor 9 of 18 holes kan verwachten. Uiteraard met het juiste label aan de tas. De marshal vinkt af of de spelers met een reservering ook daadwerkelijk de baan in zijn gegaan.

Het resultaat is dat golfers zich welkom voelen, de doorstroming soepel verloopt en iedereen een mooie dag beleeft op onze prachtige golfbaan!

Hoeveel tijd ben je kwijt per seizoen?
Je bent ieder jaar tussen de 200 en 250 uur op de baan actief als marshal.

Wat krijg je ervoor terug?
Je krijgt in ruil voor je inzet het speelrecht terug van de Residentie. Geen verkeerde deal dus!  Daarnaast natuurlijk de dankbaarheid van de spelers, ‘vervoer van de zaak’ en een geweldige ‘werkplek’!

Meer weten of aanmelden?
Ben jij de gastheer of gastvrouw die golfers helpt een heerlijke ronde te lopen op Golfbaan Brunssummerheide? Neem dan even contact op met onze voorzitter, Henry Albertz: halbertz1579@gmail.com 

Posted by

Maarten Vodeb

1

Lid worden?