Viering van het 35-jarig jubileumfeest naar 2021

Het bestuur van Golfclub Brunssummerheide heeft besloten de viering van het 35-jarig jubileum, dat stond gepland in de periode van 23 tot en met 29 augustus, uit te stellen tot 2021. De aanleiding voor het uitstel is het coronavirus en de onzekerheden die de gevolgen van de uitbraak  en de maatregelen met zich meebrengen.

Tussen 23 en 29 augustus stond een feestelijk programma voor de leden gepland met een spetterend feest op de laatste dag, maar het bestuur vindt het op dit moment verstandiger om het jubileum op een later moment te organiseren.

“De onzekerheid over hoe snel het normale leven na de coronacrisis weer op gang komt, maakt dat wij deze keuze moeten maken", legt voorzitter Henry Albertz uit. “Het jubileum hoort een feestelijke gebeurtenis te zijn waar alle leden zich welkom voelen. Onder de huidige omstandigheden kunnen we ons echter goed voorstellen dat leden verstek laten gaan. De leden van Golfclub Brunssummerheide verdienen bovendien een spetterrend jubileum in een veilige en ongedwongen sfeer. Dat zit er voorlopig niet in.”

Van uitstel komt zeker geen afstel. Het bestuur benadrukt volgend jaar de voorbereiding te hervatten. “Dat we het 35-jarig bestaan van onze prachtige vereniging uitgebreid gaan vieren, staat vast!”, besluit Henry.

Maarten Vodeb