Loterij en golfballen verkoop Stichting Handicart

Welkom bij Stichting Handicart
Golf is een uitdagende sport en goed voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Door te blijven golfen blijf je actief.

Missie: De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

Visie: Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde inkomsten om eigen Handicarts aan te schaffen. Deze Handicarts worden geplaatst op golfclubs in Nederland (inmiddels 112). Daarnaast huurt Stichting Handicart jaarlijks ook nog bijna 200 golfkarren op 57 banen in Nederland. Deze golfkarren worden vervolgens door de deelnemende banen tegen een laag tarief aan de pashouders van Stichting Handicart ter beschikking gesteld.

Steun deze stichting door loten en/of golfballen te kopen bij onze consul van de Stichting Handicart Tom Goossen (06-41707002)

Loten zijn te koop voor 1 lot € 1,00, 5 loten € 4,50 en 10 loten € 9,00
Er zijn diverse prijzen te winnen waaronder cadeaubonnen van JumboGolf, drank etc. Verkoop vindt o.a. plaats bij wedstrijden van de diverse wedstrijdcommissies of rechtstreeks via Tom Goossen.

Golfballen zijn te koop voor de prijs van 3 stuks voor € 5,00

Tino Bellemakers