Opbrengst en winnaars Loterij en golfballen verkoop Stichting Handicart

Opbrengst Loterij en ballen verkoop stichting Handicart 2022.

Ook dit jaar werd er door de leden van onze fantastische club weer loten en ballen gekocht voor de stichting Handicart.
Doordat de Presidentscup niet door kon gaan, zijn helaas niet alle loten en ballen verkocht, maar toch kan ik met trots zeggen dat de opbrengst dit jaar weer hoger was dan afgelopen jaar.
Speciaal wil ik de voorzitters bedanken van DACO, MOCO, SECO, AFTERWORK en 36plus dat ik hun tijd mocht gebruiken en voor hun bijdragen aan de stichting.
Met elkaar hebben wij toch €980 bij elkaar gehaald; dit bedrag wordt overgemaakt naar de stichting.
De uitslag van de loterij is hier te vinden en op het prikbord bij het secretariaat.
Via de diverse commissies werden de prijzen aan de winnaars overhandigd, prijs 1 tm 4 is persoonlijk aan de gewonnen personen gegeven. Zij namen het sportief op.

Hopelijk kunnen wij volgend jaar een vervolg geven aan dit initiatief.

Bedankt.
Tom Goossen Consul.