Open Golfdag in Brunssum op zaterdag 26 september

Zaterdag 26 september organiseert Golfclub Brunssummerheide een Open Golfdag. Deelnemers maken in groepsverband kennis met golf en met onze golfclub. Tijdens de golfclinic mag iedereen alle golfslagen uitproberen; van putten tot afslaan en van chippen tot de bunkerslag. Vrienden en familie zijn uiteraard ook welkom, dus meld ze ook meteen aan! Aansluitend leggen we uit wat mogelijke volgende stappen zijn als startende golfer.

12.00 - 14.00 uur: Golflclinic door PGA Professional Elliot van der Veeke
14.00 - 15.00 uur: Uitleg over Golfbaan Brunssummerheide door eigenaar Fons Heuts
15.00 - 15.30 uur: Kennismaking met de Golfclub onder het genot van een kop koffie en Limburgse vlaai.

Uitleg baanonderhoud (ook leden zijn van harte welkom)
Om 14.00 uur vertelt Fons Heuts, eigenaar van het golfcomplex in Brunssum, over wat er allemaal komt kijken bij het onderhoud van een golfbaan. Hij doet dat voor de loods aan de kant van Rood 2, bij de parkeerplaats. Ook de machines die gebruikt worden, zijn dan te bezichtigen. Overigens zijn ook leden die daarin geinteresseerd zijn, van harte welkom om daar te komen luisteren!

Aanmelden is gratis
Deelname aan de Open Golfdag is uiteraard gratis voor iedereen. Meld je nu hier online aan of stuur een mail naar secr@golfclubbrunssummerheide.nl

• Share this post!

Maarten Vodeb