De volgende Urban Golf-wedstrijd is op zaterdag 15 mei

Zaterdag 15 mei is de volgende wedstrijd van Urban Golfers. Er worden vanaf 15.00 uur 9 holes gespeeld met allerlei challenges onderweg.  Inschrijven kan via de wedstrijdkalender in het ledengedeelte van de website. 

Voor wie?
Moderne mannen en vrouwen tussen de 30 en 50 jaar die met elkaar een dynamische challenge aan willen gaan.

Data                                   
1x in de maand op zaterdag om 15.30 uur. De data zijn 15 mei – 12 juni – 10 juli – 14 augustus – 18 september – 16 oktober

De opzet                                 
Er worden 9 holes gespeeld en de spelvorm zal iedere maand anders zijn (vaak wel in teamverband). Er wordt afwisselend gespeeld op de blauwe, gele of rode course. 

Extra challenges             
Op verschillende holes zijn er extra challanges waarmee extra prijzen te verdienen zijn.

Prijzen                               
Er zijn elke maand leuke prijzen te winnen waaronder een heuse Masterclass verzorgd door golfpro Elliot van der Veeke voor het winnende team.

Kosten                               
Voor leden van Golfclub Brunssumerheide zijn de kosten € 4,00. Voor niet-leden zijn de kosten € 30,00 incl. greenfee voor Golfresort Brunssummerheide.

Afsluiting                          
Als het kan, willen we na afloop afsluiten op het terras van Spoon en daar de prijsuitreiking doen. Consumpties zijn voor eigen rekening. Indien de prijsuitreiking door de Coronamaatregelen niet kan plaatsvinden, worden de prijzen bezorgd bij de winnaars. 

Aanmelden                   
Leden kunnen zich aanmelden via de ProWare app. Niet-leden kunnen zich opgeven bij Elliot van der Veeke (06 51 35 08 19) of Michael Extra (06 11 56 35 11)


Namens de Urban Golf Commissie

Wouter, Rosalie, Roel, Tino, Michael en Elliot

Posted by

Maarten Vodeb

1

Lid worden?