De Kranenpool wordt de komende 3 jaar verzorgd door ZPRESS Media Group

De Golfclub heeft een overeenkomst gesloten met ZPRESS Media Group uit Dordrecht voor de komende 3 uitgaves van de Kranenpool. Het vernieuwde leaderboard maakt onderdeel uit van de sponsordeal.

In ruil voor het vrij mogen invullen van de beschikbare advertentieruimte verzorgt ZPRESS de komende 3 jaar de opmaak en druk van ons jaarboek, de Kranenpool. Dat betekent niet alleen een financiele meevaller voor de Golfclub, maar vooral een kwaliteitsslag. De jaarboeken en magazines van de golfclubs die ZPRESS maakt, zien er stuk voor stuk geweldig uit. Uiteraard blijft de Golfclub verantwoordelijk voor het aanleveren van tekst en beeldmateriaal. 

Leaderboard onderdeel van de overeenkomst
Het zal niemand zijn ontgaan de afgelopen weken: het leaderboard heeft een geweldige make-over gehad. Niet alleen hangt er een fraaie lay-out van de baan en is er ruimte om informatie over de baan en de club te delen, er is ook verlichting aangebracht. Die opknapbeurt is een onderdeel van de sponsorovereenkomst die de Golfclub heeft gesloten met ZPRESS. Het bestuur is erg blij met het eindresultaat en vooral trots dat we dit als Golfclub hebben georganiseerd voor Golf-Resort Brunssummmerheide. 

Over ZPRESS Media Group
ZPRESS Media Group is gespecialiseerd in het uitgeven van sponsored media off –en online. Denk hierbij aan presentatiegidsen en huis-aan-huis kranten voor (prof –en amateur) sportclubs, regionale businessmagazines en complete off –en online ontzorging. ZPRESS is geen onbekende in de golfwereld en verzorgt magazines en jaarboeken voor clubs en golfbanen als The Dutch en Prise d'eau. Ook betaald voetbalclubs, waaronder Ajax en PSV werken samen met onze nieuwste partner uit Dordrecht. 

Op de foto: directeur Fred van Vloten van ZPRESS (links) en onze voorzitter, Henry Albertz

Posted by

Maarten Vodeb

1

Lid worden?