Het introductietarief voor gastspelers keert terug

Goed nieuws: het introductietarief keert terug in Brunssummerheide! Er was het afgelopen jaar nogal wat kritiek te horen op het schrappen van die mogelijkheid, dus we zijn blij dat de exploitant na aandringen door het bestuur toch weer een introductietarief mogelijk maakt. Hieronder lees je hoe dat vanaf nu in zijn werk gaat.

De regeling
Leden van Golfclub Brunssummerheide hebben de mogelijkheid een gastspeler uit te nodigen voor een 9 of 18 holes golfronde op Brunssummerheide. De gastspeler ontvangt een korting van 20% op het geldende greenfee-tarief. Een gastspeler kan maximaal 3x per jaar op invitatie van een clublid tegen het gereduceerde tarief spelen.

Leden die gebruik willen maken van deze mogelijkheid geven, bij voorkeur per mail, de volgende
gegevens door aan het secretariaat van de golfclub:

• Naam lid;
  • Email lid (voor bevestigingsmail starttijd);
  • Naam gastspeler;
  • Email gastspeler (voor aanmelding nieuwsbrief Golfclub Brunssummerheide);
  • Gewenste speeldatum, starttijd en te spelen lus.

Vanuit het secretariaat wordt een email met de betreffende gegevens naar de receptie van de residentie gestuurd. De receptie stuurt een bevestigingsmail van de starttijd naar het lid. Het secretariaat houdt een lijst bij wanneer welke leden een gastspeler uitgenodigd hebben. Deze lijst wordt 1x per maand met de receptionisten van de Openbare Golf BV gedeeld.

• Share this post!

Maarten Vodeb