Nieuwe bestuursleden stellen zich voor!

Jo Heckman treedt aan als kandidaat voorzitter

Mijn naam is Jo Heckman, 65 jaar oud en gehuwd met Manon Smeets. Wij hebben geen kinderen. Onze hond  “Scoop” maakt ons gezinnetje compleet.

Mijn opleidingsniveau is Bachelor of Engineering en diverse leergangen aan de open Universiteit Amsterdam , Neyenrode Universiteit en Business School Utrecht. Ik ben gestopt met werken en heb een arbeidsverleden bij Nedcar Born en de Nederlandse Spoorwegen.

In het verenigingsleven heb de nodige ervaring opgedaan in diverse functies:  2 jaar voorzitter van voetbalvereniging v.v.Rimburg , 5 jaar voorzitter bij voetbalvereniging v.v.Schaesbergen en 2 jaar bestuurslid van  "sportpark Strijthagen".

Ik ben 11 jaar lid van Golfclub Brunssummerheide en actief recreatief golfer. Op de dinsdagen fungeer ik als marshal in de baan.
Mijn hobby’s zijn:  golf actief, voetbal passief, wandelen en muziek maken (ik speel steirische harmonika)

Ik ben er van overtuigd dat ik, met mijn bestuurlijke ervaring en verenigingsachtergrond, van toegevoegde waarde kan zijn voor het bestuursteam.

Mijn persoonlijk motto is dat we er samen iets moois van gaan maken en "niemand en niets is groter is dan de club".

Jo Heckman,
kandidaat voorzitter

Fon Vaessen, kandidaat penningmeester

Ik ben Fon Vaessen, geboren in 1951 te Schinveld en gehuwd met Carla.

Na mijn middelbare school ben ik direct in dienst getreden bij een grote internationale Nederlandse bank en heb daar tot mijn pre pensioen diverse functies in de zakelijke dienstverlening en management bekleed. Hiervoor heb ik in 1990 de provincie verlaten om in diverse plaatsen in het land te werken en leven.
Sinds twee en een halfjaar zijn we weer terug in Limburg en sinds ruim een jaar woonachtig in Spekholzerheide.

Mijn hobby's zijn naast golfen, dat ik nu officieel al weer 20 jaar doe, wandelen en reizen.

Na een sportieve jeugd, turnen-voetballen-hardlopen, heb ik op diverse locaties bestuursfuncties van verenigingen bekleed, waarbij ik kon profiteren van de tijdens het werk opgedane ervaring in (financieel- en verander)management.

Ik kijk er naar uit om deze ervaring ook nu weer te kunnen gebruiken ten faveure van alle betrokkenen bij de golfclub Brunssummerheide.

Fon Vaessen
Kandidaat penningmeester