Vrijdag 1 oktober Jubilarissendag

Vrijdag 1 oktober is het opnieuw feest bij Golfclub Brunssummerheide!

Met veel plezier kunnen wij jullie meedelen dat vrijdag 1 oktober alle leden die 25 jaar of langer lid zijn van Golfclub Brunssummerheide uitgebreid in het zonnetje worden gezet. Wij zijn er best trots op dat zoveel leden al zo lang verbonden zijn aan onze club. Als er iets is wat je moet koesteren binnen een club, zijn het wel de leden die Golfclub Brunssummerheide door de jaren heen zo trouw zijn gebleven. Vandaar ook dat wij vonden (en vinden) dat het hoogste tijd is voor een stukje erkenning in de vorm van een speciale Jubilarissendag. Op vrijdag 1 oktober zetten we daarom iedereen die 25 jaar of langer lid is van onze mooie club in het zonnetje. En hoe kun je dat, als golfclub, beter doen dan met een gezellige wedstrijd.

In totaal zijn er maar liefst 80 (!) jubilarissen, die allemaal een persoonlijke uitnodiging hebben gekregen voor deze gedenkwaardige dag. Zoals een goed gebruik betaamt, ontvangen wij de jubilarissen met koffie/thee en uiteraard vlaai. Aansluitend gaan we de baan in voor een 9 holes Texas Scramble (uiteraard met gunstart).
Na afloop is er een aangeklede borrel in het clubhuis, waar waarschijnlijk nog lang nagepraat zal worden over het heden en het verleden. Ongetwijfeld worden dan ook weer mooie herinneringen opgehaald.

Uitsluitend genodigden kunnen zich voor deze bijzondere wedstrijd inschrijven. Wij, van onze kant, gaan natuurlijk heel erg ons best doen om er een super geslaagde dag van te maken!

Als je na 1 oktober een rondje gaat lopen op onze baan, dan zul je onze jubilarissen gegarandeerd herkennen, al was het alleen maar vanwege de grote glimlach op hun gezicht. Vast en zeker gaan ze nog meer stralen als je dan van de gelegenheid gebruik maakt om hen te feliciteren met hun jubileum.

Henry Albertz

Telefoon: