BLOG

Een zomer vol bijzondere ervaringen
Henry beleefde een prachtige golfzomer. Hij vertelt over de facelift van het Secretariaat, gedoe met starttijden, het spelen op schitterende banen en over kwajongens die er met zijn birdiekans vandoor gingen!
Zomervakantie op de golfbaan!
Henry heeft in Aken kennis gemaakt met crossgolf, het rebelse broertje van het golf zoals wij dat kennen. Het wordt gespeeld op bebouwde terreinen en vanaf gebouwen. Geen fraaie greens en fairways dus, maar spelen op straat! Oh ja: hij heeft de Golfclub meteen ingeschreven voor het Europees Kampioenschap!
Van intelligente Lockdown naar ruimte met regels.
Begin juni kwam eindelijk het lang verwachte bericht van de NGF. Vanaf 1 juli mogen er weer wedstrijden gespeeld worden. Weliswaar met restricties, maar daar valt volgens mij best goed mee te leven. De commissies zijn na het goede nieuws enthousiast aan de slag gegaan en zijn er klaar voor.
Golf en Social Distancing: een paradox?
Henry is opgelucht dat we na 2 maanden weer de baan in mogen en trots op de manier waarop leden met de nieuwe situatie omgaan: 'Iedereen past zich prima aan en houdt zich voorbeeldig aan de beperkende regels in deze rare tijden.'
Besturen in tijden van Corona
In zijn eerste blogpost vertelt Henry over de afsluiting van vorig seizoen en de voorbereidingen op wat een prachtig jaar moest worden. 'Het nieuwe golfjaar zou ons weer talloze mooie wedstrijden gaan brengen, die her en der door verschillende sponsoren naar ongekende hoogten zouden worden gebracht.
En toen kwam Corona en werd het akelig stil op de golfbaan.'

User:
Password: