Nieuwe bezetting en openingstijden secretariaat

Sinds een aantal weken is ons secretariaat 4 dagen per week geopend. Zo kunnen we de dienstverlening die hoort bij onze club weer garanderen. En om de fulltime werkenden onder ons tegemoet te komen is er zelfs bezetting op zaterdagochtend!

De openingstijden
Het secretariaat is nu geopend op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:30 – 13:00 uur.

De bezetting
Wellicht heeft u de nieuwe gezichten op ons secretariaat opgemerkt. Kom gerust binnen met vragen of om een praatje te maken! Enige beperking is dat er maximaal 4 personen (inclusief secretariaat) binnen mogen zijn.

Hieronder de namen van het team en wanneer ze aanwezig zijn.

Bärbel Schorn (links)
maandag van 9.30 uur tot 13.00 uur

Martin Engelen (2e van links)
woensdag van 9.30 uur tot 13.00 uur

Frits Smits (3e van links)
vrijdag van 9.30 uur tot 13.00 uur

Ineke van Loo (rechts)
zaterdag van 9.30 uur tot 13.00 uur

Vragen over de golfclub?
Wij zijn er voor al uw vragen die u heeft over onze golfclub. Mocht u een vraag hebben buiten de openingsuren, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected], per telefoon via 045-5257089 of via Whatsapp op het nummer 0657339126. Een persoonlijke afspraak plannen kan natuurlijk ook altijd!

Tot snel!

Team secretariaat Golfclub Brunssummerheide