Nieuwe ledenwedstrijd op zaterdag 15 augustus

Op zaterdag 15 augustus vindt de jaarlijkse Nieuwe Ledenwedstrijd plaats. Een ideaal moment om nader kennis te maken met de club en mee te spelen met een echte clubwedstrijd. Inschrijven kan tot 11 augustus!

Vorig jaar was de Nieuwe Ledenwedstrijd een groot succes, dus er komt dit jaar een vervolg! We spelen samen 9 holes, vertellen wat meer over hoe de club in elkaar steekt en sluiten natuurlijk af met een gezellige borrel. Je maakt bovendien kennis met leden met wie je de komende tijd samen de baan in kan. Klinkt goed, toch?

Wat gaan we doen?

15:00 uur Ontvangst in de Brasserie van de Golf-Residentie.

16:00 uur Aanvang wedstrijd over 9 holes op course rood.
Elke flight wordt begeleid door een bestuurs- of commissielid.

ca. 18:00 uur Aangepaste prijsuitreiking met gezellige borrel.

Na de wedstrijd zullen we je onder het genot van een hapje en een drankje wat meer vertellen over onze golfclub. We zijn immers een club voor, door en met onze leden en daar zijn we trots op. De eigenaar van de golfbaan en onze clubpro zijn ook aanwezig.

Inschrijven kan tot 11 augustus 12:00 uur

• Via de website, www.golfclubbrunssummerheide.nl, na het inloggen kies je de optie ‘wedstrijden’, vervolgens zoek je in de lijst naar de nieuwe ledenwedstrijd en kun je je inschrijven.
  • Via de zuil in de hal bij het secretariaat of je stuurt een e-mail naar het secretariaat: secr@golfclubbrunssummerheide.nl
  • Via de Proware app. Ga naar wedstrijden, kies de ‘Nieuwe ledenwedstrijd’ en klik dan op ‘inschrijven’.

Het zou leuk zijn als je op 15 augustus erbij bent! We horen dan graag hoe je eerste kennismaking met onze golfclub bevallen is.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Golfclub Brunssummerheide