Op de hoogte blijven van 36+ nieuws?

In de voorbereiding van de wedstrijden wil de 36+ commissie graag weten wie van de leden in de categorie 36+ valt. Ze roepen deze leden op een mail te sturen, waarin ze toestemming geven om deze gegevens te delen.

Op 3 juli hebben we weer onze eerste wedstrijd kunnen spelen. Eindelijk was het zover en konden we met 21 deelnemers onze wedstrijd beginnen. Prachtig weer en een fantastisch onderhouden baan! Prima ingrediënten voor een aangenaam rondje golf.
Het is weer even wennen, zowel voor de 36+ commissie als voor de deelnemers. Een nieuw computerprogramma, coronaregels, je eigen marker zijn enz. Mooi om nieuwe leden te mogen begroeten, die ons qua scores aangenaam verrasten!

AVG
In de voorbereiding van onze wedstrijden wilden we graag weten wie van onze leden in de categorie 36+ valt. Dat was niet mogelijk omdat de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) het niet toelaat deze persoonlijke gegevens(naam, handicap, telefoonnummer en e-mailadres) zonder toestemming van de persoon aan onze commissie door te geven.

Stuur een mail en blijf op de hoogte
De enige oplossing is om deze leden via dit schrijven te vragen een mail naar ons te sturen, waarin ze ons toestemming geven deze gegevens van het bestuur te kunnen ontvangen. Daardoor wordt het mogelijk deze potentiële 36+ kandidaten rechtstreeks te benaderen voor de activiteiten van onze commissie.

U kunt deze mail sturen naar de secretaris van de 36+ commissie, de heer Ger Hendrix, gerhendrix@kpnplanet.nl

Vast bedankt en hopelijk tot ziens bij onze wedstrijden!

Namens de 36+ Commissie
Jan de Vries, voorzitter