Slotwedstrijd SeCo 2021

Op 28 oktober vond als afsluiting van de zomercompetitie de Slotwedstrijd plaats. Er werd gespeeld in flights van 4 personen, flights die al dan niet door de deelnemers (80!!) waren samengesteld. De wedstrijd begon voor alle deelnemers al om 09:00 uur middels een gunstart over 14 holes, verdeeld over de baanlus blauw-geel.

De weeromstandigheden waren sprookjesachtig: bij de start een wit tapijt over de holes met een flets zonnetje, daarna volop zon, kortom een “ Indian Summer “ uit het boekje.

Na een gezellige en sfeervolle wedstrijd en een opfrisbeurt,  schoven alle deelnemers, na het laten controleren van de QR-code, aan voor het warm- en koud buffet in de brasserie. Het buffet was uitstekend verzorgd en kon dan ook rekenen op een algemene waardering.

Tijdens het buffet werd er afscheid genomen van Mary Engelbertink, die wegens privéomstandigheden haar werkzaamheden als commissielid heeft moeten neerleggen.

Daarnaast werd er ook formeel afscheid genomen van Margriet Lauvenberg, penningmeester en Leo van Houtem, secretaris, die beiden per 1 januari 2022 de commissie gaan verlaten vanwege het bereiken van de maximale zittingsperiode.

Alle drie werd door de voorzitter, Henk Esser, bedankt voor hun jarenlange brede inzet voor de commissie.

Na de uitreiking van de behaalde prijzen bij de diverse gespeelde competities en de Slotwedstrijd kon iedereen terugblikken op een prachtige dag en tevreden huiswaarts keren.

Tot ziens bij de wintercompetitie, die op 11 november 2021 (echt waar !! ) van start gaat.

Namens het SeCo bestuur,
Henk Esser, voorzitter