Het seizoen start voor de WeCo!

Lentekriebels….als het zonnetje gaat schijnen willen we zo snel mogelijk naar buiten. Genieten van onze mooie sport en hobby. Het seizoen gaat beginnen dus ook de wedstrijden worden weer gepland. De wedstrijdkalender is een uitkomst als je ook met onze wedstrijden mee wilt spelen. Voor iedereen is er keuze genoeg.

Openingswedstrijd op 21 maart
De Wedstrijdcommissie gaat beginnen met de openingswedstrijd op 21 maart. Een teamspel en afhankelijk van de toegestane flights spelen we een 4 bal of 2 bal. Een gunstart is deze keer nog niet mogelijk. Men kan zich inschrijven als team van 2 spelers.

WeCo-ladder op 31 maart
De Weco-ladder wedstrijden zijn terug te vinden in de wedstrijdkalender op 31 maart. Inschrijven is mogelijk als single, dubbel, mixed etc. Ook hier zijn we afhankelijk van wat is toegestaan of er dubbels gespeeld mogen worden. De singles zullen zeker doorgaan dus schrijf je in voor deze spannende wedstrijd. De single winnaars van de ladder verdienen ook punten voor de titel Golfer en Golfster van het jaar. Alle uitleg over de laddercompetitie staat op de website van onze club.

Nieuw: de Matchplay Clubladder
Behalve de WeCo-ladder is er nu ook de Matchplay Clubladder. Een nieuwe wedstrijd, ook matchplay en waarbij men punten verzamelt door wedstrijden te winnen. Men blijft meedoen in deze competitie, dus geen knock-out systeem. Via de website van de club kan men zich inschrijven

De Maandbekers starten op 2e Paasdag
De maandbekers gaan van start op maandag 4 april, 2e Paasdag. De maandbeker A voor spelers tot en met 18.4, de maandbeker B is er voor spelers van 18.5 tot en met 36. Ook met een handicap van 37 tot en met 54  kan men meespelen in de maandbeker B. Voor de categorie 37 tot en met 54 is er een aparte uitslag. Ook in de maandbekers kun je punten verdienen voor Golfer en Golfster van het jaar.

De Hotel Christal Wedstrijd op zaterdag 8 mei
Noteer ook al in je agenda: de Hotel Cristal wedstrijd zaterdag 8 mei. Deze wedstrijd wordt gesponsord en is een belevenis om mee te doen, vooral gezien de prachtige prijzen die je kunt winnen.

Veel plezier op onze prachtige baan. Ben zuinig op onze greens (repareer pitchmarks), loop de juiste route met de trolley, dus niet over de afslagplaatsen of vlak langs de greens of tussen bunkers en greens! We hebben het allemaal moeten leren voor ons theorie examen, maar vergeten het snel…

Vragen?
Heb je vragen over wedstrijden dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail: weco@golfclubbrunssummerheide.nl

Maarten Vodeb