Maandbeker wedstrijden voorlopig digitaal

Omdat de wedstrijdcommissie voorlopig onderbemand is zijn enkele aanpassingen in het wedstrijdprogramma nodig. De traditionele openingswedstrijd komt te vervallen en de maandbeker wedstrijden worden digitaal georganiseerd. Inschrijven voor de eerste maandbeker wedstrijd op 18 april kan op de gebruikelijke wijze, via de Egolf4U-website. De flightindeling wordt bekend gemaakt via een mailbericht. Op de wedstrijddag is er geen wedstrijdleiding aanwezig. Na afloop van de wedstrijd worden de kaarten als vanouds gecontroleerd en ondertekend door speler en marker. De speler voert de resultaten in via de Egolf4U website of middels de app en deponeert de wedstrijdkaart in de hiervoor bestemde brievenbus.
Na de wedstrijd is er geen prijsuitreiking, maar worden de resultaten gepubliceerd via Egolf4U. Voor de digitale maandbekerwedstrijden is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Tino Bellemakers
Lars Schmitz