Limburgs Golfkampioenschap

Voor het Limburgs Golfkampioenschap (LGK) kan elk lid van Golfclub Brunssummerheide zich kwalificeren door deel te nemen aan qualifying wedstrijden, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie (WeCo).

Uitgenodigd worden die spelers, die goed en vaak hebben deelgenomen aan de 8 maandbekers die per jaar worden gespeeld. Bij deze selectie kunnen de clubkampioenen zitten. Zij worden echter niet automatisch uitgenodigd. Reden hiervoor zou kunnen zijn dat zij alleen het kampioenschap hebben gespeeld en dat is niet evenredig aan het overig aantal wedstrijden dat gespeeld kan worden. Je moet er wel wat voor doen.

Deelnemers aan de LGK zijn de volgende spelers:
1. 1e plaats heren maandbeker A (bruto score; de 4 beste wedstrijdscores)
2. 1e plaats dames maandbeker A (bruto score; de beste 4 wedstrijden)
3. 1e plaats heren maandbeker A (netto score; de beste 4 wedstrijden)
4. 1e plaats dames maandbeker A (netto score; de beste 4 wedstrijden)
5. 1e plaats heren maandbeker B (Stableford score; de 4 beste wedstrijdscores)
6. 1e plaats dames maandbeker B (Stableford score; de 4 beste wedstrijdscores)

Bij gelijk eindigen gaat die speler naar het LGK, die de meeste wedstrijden heeft meegespeeld.

In het geval dat deze personen verhinderd zijn, worden de volgende in de rangschikking gevraagd om deel te nemen.

User:
Password: