Einde COVID-19 maatregelen op golfbaan

Met ingang van vandaag worden de tijdelijke COVID19-maatregelen op onze baan opgeheven. Dat wil zeggen dat de harken in de bunkers op de lussen blauw, geel en rood teruggeplaatst zijn bij de bunkers. De par3 baan en de groene baan volgen op korte termijn.

Vanaf vandaag gelden dus ook weer de regels voor het spelen van de bal in een bunker! Dus spelen zoals de bal gevonden wordt. En meteen na je slag het zand weer vlak harken, ook je voetstappen bij het verlaten van de bunker. Niets vervelender dan je bal terugvinden in de voetafdruk van een voorganger.

Ook de vlaggen mogen weer uit de hole genomen worden, als dit gewenst is. En natuurlijk mag de vlag ook in de hole blijven. Vergeet niet de vlag terug te plaatsen na het uitholen en voor je naar de volgende afslag gaat.

Last but not least, de ballenwassers worden zo spoedig mogelijk terug geplaatst, als er geen strenge vorst meer verwacht wordt.

Tenslotte, zorg dat de greens er beter uitzien dan voor je erop aankomt. Gebruik je pitchvork (die natuurlijk altijd in je broekzak zit) en repareer iedere pitchmark die je tegenkomt!

Posted by

Nick OversierTelefoon: 0653378841
E-mail: secretaris@golfclubbrunssummerheide.nl

Lid worden?