Baaninfo

Golfbaan Brunssum 'IJzersterk'

Spannend, uitdagend, onvoorspelbaar, afwisselend en on-Nederlands!

Dat is Golfbaan Brunssummerheide!

De single-handicapper zal zich even kampioen wanen als hij op Brunssummerheide zijn handicap speelt of misschien zelfs weten te verlagen. De gemiddelde handicapper zal met een score in de bufferzone met een voldaan gevoel zijn ronde in het clubhuis nog eens herbeleven en de beginnende golfer zal vooral genieten van de omgeving met z’n on-Nederlands karakter.

De golfbaan beschikt over 45 holes, voor elke golfer zijn er voldoende mogelijkheden met navenante spannende elementen. 

De 27 holes Championship Course kent een diversiteit die voor Nederlandse begrippen uniek is. Maar liefst 3 lussen van 9 holes die afwisselend gecombineerd kunnen worden. Elke combinatie is een unieke belevenis.

De 9 holes Compact Course biedt de beginnende golfer met ‘Baanpermissie’ de nodige uitdagingen. De 9 holes par-3 Oefenbaan is uitermate geschikt voor de startende golfer, maar ook voor golfclinics en bedrijfsuitjes.

Geen hole die hetzelfde is. Naast spectaculaire hoogteverschillen en een grote diversiteit aan naald- en loofbomen, zijn er diverse waterpartijen en vennetjes. Dit alles, afgewisseld door delen met een open karakter en meerdere afslagen van hoger gelegen delen maken een rondje golf op Brunssummerheide tot een unieke belevenis.

Lid worden?