BLOG: Zomervakantie op de golfbaan!
Henry heeft in Aken kennis gemaakt met crossgolf, het rebelse broertje van het golf zoals wij dat kennen. Het wordt gespeeld op bebouwde terreinen en vanaf gebouwen. Geen fraaie greens en fairways dus, maar spelen op straat! Oh ja: hij heeft de Golfclub meteen ingeschreven voor het Europees Kampioenschap!
Eclectic Challenge: wat kun je winnen?
Sinds 1 juni loopt de Eclectic Challenge in Brunssum! Dit zijn de prijzen die je kunt winnen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een golfarrangement in de Eifel?
Changing Balls!
Op initiatief van Michael Extra en Elliot van der Veeke heeft de jeugd van Golfclub Brunssummerheide een uitwisseling gehad met de jeugd van de Sittardse Bowling Vereniging.
Nieuwe ledenwedstrijd op zaterdag 15 augustus
Op zaterdag 15 augustus vindt de jaarlijkse Nieuwe Ledenwedstrijd plaats. Een ideaal moment om nader kennis te maken met de club en mee te spelen met een echte clubwedstrijd. Inschrijven kan tot 11 augustus!
De winnaars van de 1e Maandbeker!
Zondag 26 juli was de eerste Maandbeker van dit bizarre golfseizoen. Lees in dit bericht wie er gewonnen hebben!
Op de hoogte blijven van 36+ nieuws?
In de voorbereiding van de wedstrijden wil de 36+ commissie graag weten wie van de leden in de categorie 36+ valt. Ze roepen deze leden op een mail te sturen, waarin ze toestemming geven om deze gegevens te delen.
Nieuwe bezetting en openingstijden secretariaat
Sinds een aantal weken is ons secretariaat 4 dagen per week geopend. Lees hier wanneer en bij wie u met al uw vragen terecht kunt!
Eerste maandbeker op 26 juli!
Op zondag 26 juli staat de eerste Maandbeker weer op het programma. We zijn uiteraard blij dat we eindelijk weer van start mogen!
Clinic Aimpoint® Green lezen!
Zaterdag 11 juli geeft Elliot van der Veeke een Aimpoint®-clinic. Met behulp van de Aimpoint Green-leesmethode, gist u nooit meer naar de hoeveelheid break. En dat voor elke putt binnen 6 meter. Leer dat het putten voorspelbaar is en ontdek de meest effectieve en betrouwbare manier om de richting en afstand dat u links of recht moet mikken voor een putt, te bepalen.
Maarten Vodeb stelt zich voor!
Maarten Vodeb is kandidaat-bestuurslid. Hij neemt de portefeuille Communicatie & Social Media voor zijn rekening. Dikke kans dat je dus al iets van hem gezien of gehoord hebt!
Viering van het 35-jarig jubileumfeest naar 2021
Het bestuur van Golfclub Brunssummerheide heeft besloten de viering van het 35-jarig jubileum, dat stond gepland in de periode van 23 tot en met 29 augustus, uit te stellen tot 2021.
BLOG: Golf en Social Distancing: een paradox?
Henry is opgelucht dat we na 2 maanden weer de baan in mogen en trots op de manier waarop leden met de nieuwe situatie omgaan: 'Iedereen past zich prima aan en houdt zich voorbeeldig aan de beperkende regels in deze rare tijden.'
BLOG: Besturen in tijden van Corona
In zijn eerste blogpost vertelt Henry over de afsluiting van vorig seizoen en de voorbereidingen op wat een prachtig jaar moest worden. 'Het nieuwe golfjaar zou ons weer talloze mooie wedstrijden gaan brengen, die her en der door verschillende sponsoren naar ongekende hoogten zouden worden gebracht.
En toen kwam Corona en werd het akelig stil op de golfbaan.'
Eclectic Challenge
Meedoen door je qualifying kaarten in te leveren en zo iedere ronde proberen je score te verbeteren. Het bestuur en de weco organiseren deze Challenge. Er zijn mooie prijzen te winnen.....

User:
Password: